سيتي نوراءشه

Berhijrah menjadi yang lebih baik daripada yg semalam. Dak p0mpuan pendek(comel) sangat.

Wanaseoby
Birthday girl here X
0 comments 22 September 2012
Memang tak ada kena mengena. Sekian.

Assalamualaikum and hi uolss. Baca je lebih tapi tak jawab salam. Lewls.
Disebabkan tiada siapa yg kisah pasal birthday saya, so saya nak cerita pasal ni dulu. Kira 2 ceritalah saya nak adu kat blog. Like pesbuk user said "Aku punya, so suka hati akulah nak tulis apa." K. So seperti yg kamu semua tahu, Isnin cuti. Ya, Isnin cuti. Ahad tu dah set dalam kepala hotak mu, no kepala otak saya yang cuti nak lepak rumah Azfar. Well, I miss his younger sister so badly :( 

Enough a day, saya spend time with Azfar's family. Baru sampai rumah dia, mak dia dah ajak pergi openhouse dekat Bandar Putra Permai. Kira time tu kaum gegirls je yang pergi. Yang laki semua kena tinggal kat rumah termasuk Azfar. Around pukul 4, fikir nak lepak dengan Azfar. Tetiba kakak dia ajak pergi Giant. K, rasa bersalah sangat dengan Azfar. Tapi haku kisah apa, yang penting dapat ambik hati family dia. Eh? K. Ni kali ke-3 saya ke rumah dia. Dan mak dia selalu bahan saya kalau saya malu-malu kucing. Hahaha, I don't mind. Tapi sumpah wa cakap sama lu, she's the best mak in this world. Gua tak tipu! Satu kepala tau. Petang tu, semua main badminton. Saya duk usha adik Azfar, Apek. Handsome gilerwww~ Abang dia pun. Semua stok mata co-ke-lat. Azfar cakap "Echa dah dapat restu dari mak" K, ni lawak sangat. Sangat! Azfar pulak memang tak kan dapat restu dari ayah haku. Encik Mohtar mana bagi dah anak dia cintan-cintun ni. Dulu boleh ah citerw. Garang kemain like his daughter huhu.

His younger sister. She's cute like me. K.

20th September:-
Yes, my birthday. I was so stupid menangis waktu hari saya. Saya cuma sedih je, tak ada orang ada or dekat dengan saya waktu hari saya. Agak terusik hati bila someone ask me bout my birthday present. So, saya memang tak dapat apa. Parents memang tak bagi. Percayalah. That's all. Those yang wish, thanks a lot! Syukran jazilan :) Hi twin, I love you so much! Thats really touched my heart X 

So lepas sekolah, tak plan apa-apa. Like seriously. Muka dah berkedut-kedut sebab hati sedih. Duduk kat bustop mcm orang hilang akal, biarkan bus berlalu pergi. Azfar ajak lepak bila tengok saya menangis. Well~ he's understand me :') Dua-dua masuk air. The best moment when Azfar request banyak lagu, and me jadi radio. Guess what, Anak Mohtar yang tak pernah menyanyi depan orang even kawan sendiri tetiba menyanyi depan Azfar. Kalau 1 lagu masih boleh diterima, tapi hampir 20 gila ke hape? Kisah apa haku. Bila semua dah penat, sunyi, sepi, tiada bunyi, tidak berbunyi. Ok sambung nyanyi lagi tapi Azfar diam :( And..... jeng jeng jeng *sendawa* "Kita suka kalau hari-hari Echa happy mcm ni. Menyanyi, masuk air. Bukan menangis and bad mood je. Terima kasih tau Echa! *muka terharu*" Huhuhu so sad. Weh, aku yang patut cakap terima kasih bukan kau. lol

Friday, was celebrate Najiha and Wani's birthday. Me too :p 
Celebrate with our girlfriends <33 We're enjoy!!! Really enjoy.
Honest, pertama kali dalam seumur hidup baru dapat celebrate. Dah biasa hm
Enjoy le photo x
 Duit tak cukup. Kek tukar lain.
BIRTHDAY GIRLSSSS~~


Wawa and Nad. They're cute enough X
Kes tunggu ayam siap.
What they call? Le' kecutsss hotdog lol
Bad quality.
Got some kabur-kabur... Oh my english.

Mis l0llip0p x0x0


Pesta Tanglung at SMK Cheras Perdana x




Atas ni semua gangster kaki pukul semua. Sangat hebatan tau



Hi, birtday girl here. To my girlfriendsss: Wawa, Nad, Ekin, Wanie, Najiha, Amy thanks for today. I'm touched :') Thanks to pemilih ayam, penaja, pembuang sampah lol Thank you so much. Ana farhan jiddan. Syukran jazilan Sincerely, ChachaMohtar x